Transport Duitsland

Duitsland heeft de grootste economie in Europa en met een inwoneraantal van meer dan 80 miljoen is het een zeer belangrijke afzetmarkt in Europa en dit geldt dus ook voor Nederland en België. Dat Duitsland een belangrijke handelspartner is, is natuurlijk niet iets nieuws. Tussen deze landen wordt al heel erg lang op grote schaal handel gedreven en daardoor is er ook altijd behoefte geweest aan transport tussen deze landen. Op transport naar Duitsland heeft van der Heijden zich 30 jaar geleden al gericht waardoor men nu beschikt over een grote schat aan ervaring en een uitgebreid klantenbestand.

 

Ondanks de grootte van Duitsland, willen wij toch dezelfde service bieden als in de Benelux. Daarom zijn we gaan samenwerken met diverse Nederlandse, Belgische en Duitse transportbedrijven. Deze transportbedrijven zijn ieder gespecialiseerd op een bepaalde regio in Duitsland waardoor we van hun specialisme gebruik kunnen maken om heel Duitsland te beleveren. Naast deze transportbedrijven voor LTL en FTL zendingen zijn we ook aangesloten bij een distributienetwerk dat gespecialiseerd is in fijnmazige distributie in Duitsland. Door diverse samenwerkingen aan te gaan met collega vervoerders zijn we dus in staat om dezelfde transportdiensten te leveren in Duitsland als in de Benelux.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in wat van der Heijden transport & logistiek voor u kan betekenen neem dan contact met ons op. Dit kan via telefoon maar ook via mail.

Bel direct met verkoop

Bel direct met verkoop

+31(0)497-229020
Direct offerte aanvragen

Direct offerte aanvragen