Vacatures

Werken bij Van der Heijden betekent werken in een dynamisch en modern transport- en logistiekbedrijf. Onze grootte en de diversiteit van onze activiteiten bieden goede doorgroeimogelijkheden en carrièreperspectieven. Onze teamspirit zorgt voor een prettige werksfeer. Wij bieden altijd een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

TransportChauffeurs nationaal/Internationaal

Wij zijn nog op zoek naar verschillende chauffeur voor nationaal of internationaal werk. 1 tot meerdere overnachtingen per week is mogelijk.
In bezit van rijbewijs C en CE en code 95.

Chauffeur avondrit

Wij zijn op zoek naar een chauffeur die 3 tot 5 dagen per week een avondrit wil rijden.
Het gaat om een koppelrit waarbij steeds hetzelfde traject 1 a 2 maal per avond afgelegd wordt en waarbij alleen omgekoppeld hoeft te worden. Het betreft dus voornamelijk rijden en is lichamelijk niet belastend. Werktijden zijn van 18:00 tot 23:00. Ruimere werktijden zijn bespreekbaar.
In bezit van rijbewijs C en CE en code 95.

Logistiek

Voor in ons warehouse zijn wij nog op zoek naar een aantal gemotiveerde kandidaten om auto's te laden en lossen doormiddel van elektrische pallettrucks en heftrucks. Verder worden zendingen uit gesorteerd en klaargezet. Tussen 25 en 40 uur is mogelijk. Werktijden zijn avond/nacht.

Voor meer informatie graag contact opnemen met de heer Gert-Jan vd Heijden. 0497-760 770 of gj@vdhtransport.eu