Persbericht

Datum: Dinsdag 5 januari 2016

Via deze weg willen wij mededelen dat wij per 1 Januari 2016 Daris Expeditie hebben overgenomen. Daris staat bekend als een betrouwbare logistiek dienstverlener met kwaliteit hoog in het vaandel. De 120 jaar aan ervaring zullen onder andere bijdragen aan het kennisniveau binnen van der Heijden, wat ervoor zorgt dat we nog beter in staat zijn om aan de logistieke behoefte van onze klant te voorzien.

De activiteiten van Daris Expeditie samen met het personeel en wagenpark worden geïntegreerd in onze transporttak. Door deze overname wordt voornamelijk het distributienetwerk binnen de Benelux versterkt. Hierdoor profiteren bestaande en potentiele nieuwe klanten van een hoge kwaliteit tegen een concurrerend tarief. Ook de diversiteit aan transportmogelijkheden binnen de Benelux wordt met de overname uitgebreid.

Door de overname beschikken wij nu over 125 trekkende eenheden, 25 meeneemheftrucks en 160 medewerkers om het transport van voornamelijk stukgoed te verzorgen in de Benelux en Duitsland.

<< terug